Waltherlaan Bussum

Opdracht Ontwerp en projectbegeleiding
Stad Bussum
Jaar 2020
Bouwsom € 75.000

In deze luxe woning klopte de layout en routing niet van de begane grond. De ruimte voelde lang en toch leeg en er was geen duidelijke ruimte verdeling. In de nieuwe indeling hebben wij een erker toegevoegd en zijn de binnenwanden opnieuw ingedeeld. Hierdoor kan een ruime woonkeuken worden toegevoegd, de haard behouden worden en een forse leeftafel worden geplaatst. De zithoek wordt nu meer beschut. De ruimte tussen beide is de logische doorloop geworden vanuit de centrale hal naar de erker waardoor de oude driedeling en niemandsland verworden is tot een logische tweedeling met fraaie koppeling naar buiten.

De realistische 3d software die wij gebruiken heeft varianten met kleine afwijkingen in raampartijen goed kunnen weergeven waardoor de opdrachtgevers een heldere beslissing konden maken. Tevens kunnen door aannemers geen fouten meer worden gemaakt door traditionele ‘platte’ tekeningen en worden de faalkosten veel lager.

Dit gaf tevens gelegenheid de opslagruimte en achteringang te vergroten en wordt het boeiboord aan de buitenzijde een lijn die de achter uitbouw verbindt met de gevel en deze minder ondergeschikt maakt.

De kozijnstaat zorgt voor heldere communicatie naar de aannemer
Wij produceren tevens detaillering voor de opbouw van de erker

De verlichting is in de laatste 3d afbeeldingen bewust uitgezet om te kunnen zien wat daglicht met de ruimte doet. Op de brandende haard voor de sfeer na.

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op