Storytelling architecture

Concept

Elk interieur of architectuur project is uniek en heeft een moment van herbezinning nodig over het doel en het gebruik voor de eindgebruiker. Elk project, klein of groot, start met een concept dat zo goed is dat het eigenlijk te makkelijk lijkt en goede afbeeldingen het werk doen.

Wij schetsen, creëren in 3d, kunnen opdrachtgevers het gebouw laten ervaren in 3d via Virtual Reality (een IFC / Bimx model) en leiden hen aan de hand tot het eind product terwijl het bouwproces nog moet beginnen..

Hierdoor blijft alles eenvoudig voor u terwijl wij achter de schermen de moeilijke zaken oppakken als vergunningsaanvragen, technische tekeningen, constructie aanpassingen (met partners), maatwerk meubels uitwerken, installateurswerk intekenen in overleg met adviseurs en met de juiste projectleiders zorgen dat uw project ook nog binnen budget valt. Maar vooralsnog houden wij de kracht in het concept.

Wij specialiseren ons in het ontwerpen en herbestemmen van gebouwen met concepten die helder zijn voor iedereen en waar opdrachtgevers en gebruikers deze kunnen ervaren met hun zintuigen.

Zodat u van het concept kan genieten. Dat is Story Telling Architecture door Kersing.

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op