Callcenter Den Haag

Opdracht Ontwerp en projectbegeleiding
Stad Bussum
Jaar 2020
Bouwsom € 100.000

Recent heeft Kersing Interieurarchitectuur een call center voltooid. De verdieping is geheel gestript en opnieuw ingericht met veel groen en natuurlijke materialen. De vormgeving van het interieur geeft een knipoog naar de dienstverlening die hier plaats vindt. De klassieke visgraat vloer wordt weerspiegeld in de stoffering in tapijttegels en LVT houtlook stroken van Interface Flor.

De hoge boekenkasten hebben een moderne vormgeving gekregen met akoestische panelen. Deze vormen een zone tussen de werkplekken voor kort overleg, repro en het nalezen van dossiers. Continu worden de medewerkers op de hoogte gebracht van nieuwe informatie waardoor een zaal voor training onontbeerlijk is. Om geen ruimte te verliezen is de eiken scheidingswand aan de andere zijde een garderobe.

Om voor de medewerkers zoveel mogelijk een huiselijke sfeer te realiseren zijn er veel zichtlijnen, hoeken en nissen gemaakt waardoor er geen standaard callcenter is ontstaan. Medewerkers omschrijven het interieur als ‘vriendelijk’, ‘rustgevend’ en ‘sfeervol’.

In de boardroom worden veel mensen van ministeries ontvangen.

De petrol kleuren en de met donkerbruin leer bekleedde boardroom stoelen accentueren hier de ruimte. Het klassieke kleed is hier modern in twee delen geïnterpreteerd en ingelegd in de houten vloer. Om de open organisatie te benadrukken is de boardroom in de lunchruimte gesitueerd, waar tijdens de lunch niet alleen wordt gegeten.

Foto’s door Sophie Onderwater fotografie

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op