“Nu de werkzaamheden op Queen Avenue 24 in Liverpool gereed zijn, en de herontwikkeling van nummer 16 op het punt staat om te starten, zouden we graag willen dat het dakterras op de derde etage een kleine, maar perfect gestylde hommage wordt aan de wedergeboorte van het gebouw.” Aldus Colin Sinclair, director or workspace development voor Bruntwood.

De opdracht: Liverpool’s kleinste terras creëren, met gebruik van gerecyclede materialen.

Het nieuwe terras moet een perfecte afronding worden van de twee gerenoveerde gebouwen. De kers op de taart, een hommage aan de wedergeboorte. Met andere woorden: de opnieuw uitgevonden kroon op de constructie.

Het plaatsen van een kroonvormige constructie plat op het dak zou al een item en vloer zich zijn, maar de feitelijke wens is om over de hele stad uit te kunnen kijken vanaf elke mogelijke invalshoek. Wat als de vloer omhoog zou kunnen komen naar het niveau van een wachttoren?

Het 6 m2 oppervlak kan op het volgende niveau eenvoudig uitgebreid worden naar 12 m2 of meer. Er is ook meer dan voldoende plaats om ruimte te bieden aan een wijde wenteltrap.

Meer informatie? Neem contact op met Wilco Kersing op wilco@kersing.com of 06 1322 3976.

Delen:
  • Categorie Concept
  • Jaar 2015