Met een prachtige balans tussen rustiek klassieke- en moderne architectuur, weerspiegelt deze oude kleine boerderij in Muiderberg het moderne leven van de eigenaren, die vol in het leven staan en genieten van de mooie landelijke omgeving.

In 2016 gaven zij ons opdracht de boerderij grondig onder handen te nemen. Wij hebben naast de ondersteuning met het bestemmingsplan en ruimtelijke studies het interieur ontwerp tot in het laatste detail verzorgd, van schets tot maatwerk tekening.

Het pand werd geheel gestript en de achtergevel is deels uitgebroken om plaats te maken voor een royale uitbouw, geplaatste over twee niveaus. Ook is er een bijzonder lange dakkapel over de westgevel geplaatst.

De kern van het huis is de woonkeuken met daarin alle gemakken van een ruime pantry met tegelwerk en een nis voor alle apparatuur en Boska keukengereedschappen. De minimalistische maatwerk Bulthaup keuken geeft een strakke balans tegen de speelse handvorm tegels.

De trap is volledig op maat gemaakt en geeft een prachtige verbinding tussen de verdiepingen. De badkamers zijn van alle gemakken voorzien en afgewerkt in tadelakt sierpleister en cementtegels.

Meer informatie? Neem contact op met Wilco Kersing op wilco@kersing.com of 06 1322 3976.

Foto’s door Michael van Oosten Photography
Delen:
  • Categorie Woningen
  • Jaar 2016
  • Stad Muiderberg
  • Opdracht Interieurontwerp