Braingate

Voor Chalet Group zijn de algemene ruimtes, receptie en parkeergarage van het Braingate gebouw te Rotterdam geheel gerenoveerd volgens een fris nieuw ontwerp dat wij voor ze maakten.

Het gebouw is bij aankomst van buitenaf gezien indrukwekkend en bijna overweldigend robuust. De ronde lijn brengt daar een zekere verzachting in. Wij kozen voor een levende plantenwand als verrassend element in de liftkern. Deze zachte touch – in combinatie met de rondingen van de stoelen in het wachtgedeelte van de receptie – sluit goed aan met de ronde vormen aan de buitenzijde van het pand, en zorgt voor de balans met de minimalistische uitstraling van de gebruikte materialen.

De receptie is geheel op maat gemaakt als ‘rots’ in dit bijzondere gebouw. De hoekige witte elementen komen in alle door ons aangepakte ruimten terug, en brengen er – in alle robuustheid – een serene sfeer in.

Meer informatie? Neem contact op met Wilco Kersing op wilco@kersing.com of 06 1322 3976.

Delen:
  • Categorie Kantoren
  • Jaar 2013
  • Opdrachtgever Braingate